OVER ONS

Je wilt misschien wat meer over ons weten.
Snap ik!

Hier lees je waarom we met ons bedrijf in bijberoep begonnen zijn en wat we voor je kunnen doen.
Van nature zijn wij heel creatief. Toen mijn vrouw op haar 40ste begon met workshops volgen bij onze (toenmalige) lokale bloemenwinkel is haar passie voor bloemschikken gegroeid.
Haar passie was zo groot dat, ook ik, erin ben meegegroeid. Vrienden en familie begonnen ons vaak te contacteren om boeketten, bloemstukken,… en enkele boeketten en een opleiding floriste later besloten we te starten met ons bedrijfje in bijberoep onder de naam Casa Rika. “Mooie bloemen maken blije mensen.”
Daarvoor gaan we steeds op zoek naar verse bloemen. Uniek aan onze bloemenzaak is dat we ook werken op bestelling. Heb je iets in gedachten of heb je iets gezien dat je heel mooi vindt, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Het leven zoals ze is, bij ons kan je terecht voor bloemen in verband met huwelijken, begrafenissen,Valentijn,… of zomaar om iemand blij te maken. Kortom geschikt voor iedere gelegenheid. Ook voor workshops ben je bij ons op het goeie adres. Koffie, taart en gezelligheid inbegrepen. Kom gerust vrijblijvend eens langs, of neem een kijkje op onze webshop!
Rika & John